vintageofsweden.blogg.se

Jag gillar sparsam vintage. Här är en blogg och så småningom en webshop, med saker och ting som går ihop. En kreativ miljö med ett tema för varje yta. Allt har sin plats

diy grytunderlägg

Kategori: Allmäntsparade pengar från utomlands, limpistol och etränat gammalt grytunderlägg!

mina minnen väcks till liv. weekendresor från Köpenhamn, vackra mynt från Malaysia men främst alla mynt från Indonesien och vårt älskade filippinerna.

tankar går såklart till människor vi träffat där nere. Alla mynt är värda och önskar dom kunde användas till bättre ändamål!

DIY IKEA style

Kategori: Allmänt

 
sitter på jobbet och väntar på att jag ska börja klockan 11. tänkte dela med mig av ett tips från den finska bloggaren Bambula:
 
 
 
sprayfärg från panduro och du har en helt egen nish på dina IKEA prylar! fint och enkelt!
 

nyttiga proteinbollar

Kategori: Allmänt

 
 
nyttiga chokladbollar på ett fat från gustavsberg!
 
recept: 
70 gram havregryn
30 gram whey cookies and cream 
250 gram LIDL kvarg, men välj kesella istället. blir en mer rundare smak
2 msk kakao
Stevia i valfri mängd
 
blanda allt samman i en bunke och ställ in i kyl. grovhacka och rosta handlar utan fett i stekpanna. låt svalna och mixa med övriga smeten. blanda runt i kokosflingor!
 
tam tam!

inspiration till verkstad

Kategori: Allmänt

 
hola! 
 
storstädar och lyssnar på "on the beach- sonic palms" jättehögt. rätt b men tok en paus för att visa er hur jag söker inspiration och sen gör om hemma! jag följer nästan inga bloggar men tjejerna Frances och Claudia som driver bloggen http://helen-glory.com är min favorit kolla här:
 
 
 
VERKSTAD hemma hos mig:
 
 
 

 

utflyktsmål freeport

Kategori: Allmänt

hello novembah!

idag har vi vaknat och tränat. min och Andreas lediga dagar brukar vara grymt roliga idag ska vi kolla in freeport- acne butiken och ittala outlet tänkte vi spana in!

jag har på mig mössa och thisha från cheap monday, jeans weekday! sitter som ett smäck och tröja 2hand!bakom hänger mina underbara Honolulu vintagegardiner!

rytm! kollektion avbilda från IKEA

Kategori: Allmänt

Ränder, rytm. riktning. en ny designkollektion från IKEA - AVBILDA! spanade på den idag innan jag började jobba 05.00(!)

ett samarbete med nordiska museet där även kollektionen kommer att släppas. det är ju en enorm throw back time på den randiga banan- merervaran som Inez Svensson formgav 1986!

det får mig att tänka på grundskolan där banantyget var ett skydd för ryskaposten. massa småfisar som pussades bland retrotyg! läckert!http://livethemma.ikea.se/inspiration/avbilda-designkollektion-20132014 gå in för att läsa mer om kollektionen och inspireras bland ränder och rytm!

Köpenhamn

Kategori: Allmänt

nu åker vi till Köpenhamn över helgen. den 1 september hade jag och Andreas våran 1 års dag, i present gav jag honom biljetter till vårt favoritband the national!!

Vi åker tillsammans med Therese och sebbe sen är min familj med där. detta är lyxigt på HÖG nivå!!


jag packade ner min heloutfit aka 'Halloweenoutfit' från Monki. bilder kommer!

Ha en bra helg!